Skip to content

Уривање и ископување

Уривање на постоечки објект и ископување на длабочина од 10,50

ЛокацијаБул. 3-та бригада на Македонска ударна, број 1 - Кисела Вода, Скопје, Северна Македонија

Име на клиентMKM Express

Почеток22.09.2020