Објекти за клиенти и заедници

АлбекатГруп обезбедува врвни и економични деловни и станбени градежни услуги кои им помагаат на нашите клиенти да ги исполнат своите визии, истовремено подобрувајќи го животот на заедниците на кои им служат.

Ние носиме децениско искуство на секој комерцијален и станбен проект, што резултира во беспрекорен процес, извонредна работна етика, економичност и најдобри можни резултати.

Albekat Grup Velcity

Нашиот процес

01. Пред-конструкција:

Буџетирање, нарачување материјали, прегледи за дизајн, состаноци на екипи, документација и договори за подизведувачи.

02. Дизајн:

Архитектонски дизајн и инженеринг, градежни и пост-градежни проценки.

03. Имплементација:

Изградба и доставување на фази на проектот на време, одржување на силни односи со клиенти и подизведувачи.

Albekat Grup Limak

Зошто Албекатгруп?

Како голем комерцијален и станбен изведувач, обрнуваме внимание на секој детал од проектите на нашите клиенти. Ние сме ефикасни, пргави и флексибилни додека се развива секој проект и никогаш не правиме компромиси кога станува збор за квалитетот. неверојатно и овозможува максимална флексибилност како што се развиваат вашите проекти.

Ние градиме поголеми, и градиме подобро. Нашите градежни услуги се прилагодени да одговараат на вашите барања за проект. Ние управуваме со секој детал од почеток до крај и ги донесуваме вистинските луѓе, искуство, знаење и процеси за да не донесеме ништо друго освен најдобри резултати во оваа област.