Иновативни и напредни решенија за кој било предизвик во инженерството

Албекатгруп е искусен во развој на големи градежни проекти за јавниот и приватниот сектор. Ние сме фокусирани на обезбедување на нашето драгоцено искуство и иновација во текот на сите наши проекти, носејќи резултати и профит за нашите клиенти во процесот.

Нашата експертиза ни овозможува успешно да ги извршуваме градежните конструкции од највисоки полици, од дренажа, мостови, резервоари, длабоки темели, до резервоари за вода и потпорни wallsидови.

Ги прифаќаме врвните градежни процеси и технологија на градежништво и применуваме иновативно размислување за секој наш клиент, што ни овозможува да ги завршиме проектите од сите големини на безбеден и поволен буџет.

Albekat Grup Porta

Нашата понуда

01. Оптимизирана работна сила:

Ние ги оптимизираме работното место и нашата работна сила и преку забрзан процес на градење, ја забрзуваме изградбата на повеќекатни згради.

02. Профитабилна градба:

Ние ги правиме зградите профитабилни за вас. Секој од достапните простори е совршено оптимизиран, структурните елементи се издржливи со супериорна цврстина и секоја од нашите згради совршено се вклопува во тесните урбани области.

03. Еколошки:

Ние ви помагаме да ја добиете секоја од потребните акредитации на зелената зграда. Нашите решенија користат енергетски ефикасни и изолациски материјали кои ви помагаат да ги намалите трошоците за греење и ладење.

Што може да направи нашиот специјалист за градежништво за вас?

АлбекатГруп е една од водечките градежни инженеринг компании во С. Македонија и регионот. Досега сме работеле со различни клиенти во регионот, потпишувајќи големи инфраструктурни договори за граѓанско производство.

Имаме капацитет да се справиме со проекти од сите големини, со знаење и соодветна опрема и искуство за изградба на амбициозни проекти, надминувајќи ги сите други градежни компании.