Дизајн и развој на употребливи и глобално признати згради кои ги привлекуваат вашите клиенти и ја оправдуваат профитабилноста на вашата инвестиција.

АлбекатГруп е водечка трговска и канцелариска компанија специјализирана за дизајн и развој на угостителство, канцелариски, индустриски, ресторан и други комерцијални проекти.

Ние сериозно ја сфаќаме нашата работа, поради што клиентите постојано се враќаат кај нас и ја упатуваат нашата работа. Како еминентна градежна фирма, ние се придржуваме до строгите упатства и распореди на проекти и секогаш им помагаме на нашите клиенти да ја исполнат својата визија во рамките на нивните буџети.

Нашите моќни капацитети и ресурси ни помагаат да извршиме широк спектар на проекти. Нашиот градежен процес и методологија ни помогнаа да развиеме некои од најфасцинантните комерцијални структури низ Н. Македонија и пошироко.

Albekat Grup Limak

Нашата понуда

01. Оптимизирана работна сила:

Ние ги оптимизираме работното место и нашата работна сила и преку забрзан процес на градење, ја забрзуваме изградбата на повеќекатни згради.

02. Профитабилна градба:

Ние ги правиме зградите профитабилни за вас. Секој од достапните простори е совршено оптимизиран, структурните елементи се издржливи со супериорна цврстина и секоја од нашите згради совршено се вклопува во тесните урбани области.

03. Еколошки:

Ние ви помагаме да ја добиете секоја од потребните акредитации на зелената зграда. Нашите решенија користат енергетски ефикасни и изолациски материјали кои ви помагаат да ги намалите трошоците за греење и ладење.

Што носи АлбекатГруп на масата?

Преку прецизно подготвување и извршување на проекти, им помагаме на нашите клиенти да ги постигнат своите деловни цели.

Усвоивме пристап центриран кон клиенти, најдобри градежни методологии, стандарди и применливи безбедносни мерења за создавање градежни високо-деловни и деловни згради.

Ние ги разбираме барањата на нашите клиенти и ги трансформираме нивните соништа во реалност. Без оглед на проектот, ние даваме 100% во неговото преземање.

Albekat Grup Limak

Консалтинг за деловно градежништво

Во АлбекатГруп, заедно со првокласни комерцијални градежни услуги, ние исто така обезбедуваме стручни совети за вашиот проект. Нашите клиенти добиваат најдобри можни предлози за проектот, овозможувајќи им да замислат и да поседуваат модерни и повеќенаменски комерцијални згради.

Како водечки градежен изведувач, воспоставуваме долгорочни работни односи со секој наш клиент, што ни помага да добиеме препораки и успешно да работиме во различни сегменти.

Нашиот инженерски тим внимателно го проценува секое од вашите барања и го зема предвид секој градежен аспект за развој на врвни и трговски згради.

Страствени и посветени на обезбедување на совршеност, ние извршуваме проекти од почеток до крај. Нашите клиенти имаат одлични, уникатни, футуристички, возбудливи и функционални комерцијални решенија кои се архитектонски прекрасни и беспрекорни.

Ние создаваме совршени цртежи и детални планови за секој наш проект, обезбедувајќи им на нашите клиенти извонредни и значителни деловни и деловни згради.

Ние ја максимизираме и подобруваме ефикасноста на нашите ресурси, труд, опрема и материјали за да се осигураме дека нашите клиенти не добиваат ништо друго освен најзадоволителната услуга во индустријата.