Соединување на луѓе и градови заедно

Низ годините, ние ја зацврстувавме нашата репутација како национален и регионален лидер во градењето мостови. „Албекта Груп“ дизајнира и спроведува врвни градежни процеси и технологии, врвна опрема и обезбедува најиновативни, структурно цврсти и убаво дизајнирани мостови и елементи за поддршка.

Albekat Grup bridge

Никој не го прави тоа подобро

Некои од најубавите и најсложените мостови во С. Македонија и регионот се оживеаја заради нашата посветена работа. Мостовите поврзуваат луѓе, градови, држави, занаети и производи, и секој наш мост е основен дел од таа мрежа.

Разновидноста на проектите за изградба на мостови само го докажува нашето искуство и успех за секој тип на големина и подструктура на мостот. Нашиот тим разви уникатни мостови, заедно со подструктури кои вклучуваат бетонски и челичен куп, кофердами, пловечки кесони, леано место и пред-леан бетон.

Albekat Grup bridge