Градиме поголемо, градиме подобро.

Искористувајќи го децениското искуство, ние сме водечката градежна компанија за создавање на големи проекти.

Пазарите што ги опслужуваме

Albekat Grup home

АЛБЕКАТ ГРУП е лидер во сите области од градежната индустрија

Основана во 2003 година како мала, специјализирана компанија во Кардиста (Грција), низ годините, нашата компанија рапидно растеше и го прошири својот обем и обем на пазари и активности.

Денес, нашиот тим се состои од над 300 професионалци, од кои 25 се високо квалификувани инженери и експерти. Дополнително, имаме долгорочна и успешна соработка со подизведувачи што доведоа уште еден високо квалификуван тим од 150 луѓе за нашите проекти.

Заработивме репутација и признание на пазарите во кои работиме, како што се изградба на индустриски, јавни и станбени згради, комплекси, мостови, тунели и повеќе.

Фази на процесот на градење

Нашиот процес на дизајнирање и изградба

01

Планирање

Планирање на концептот како прва фаза на изградбата.

01

Planning

Planning the concept as the first stage of construction.

02

Проектирање

Подготвување на нацрти и градежни планови.

02

Designing

Preparing the blueprints and construction plans.

03

Согласност

Добивање на правилни градежни и останати дозволи.

03

Consent

Obtaining the right building and construction permits.

04

Комплетирање

Осигурување дека сè е направено според плановите и одобрението за градење.

03

Completion

Ensuring everything is done according to plans and building consent.

Ајде да почнеме

Подготвени да изградите нешто поголемо?

Без разлика дали имате главен градежен проект на ум или барате сигурен партнер во градежната компанија, ние сакаме да слушнеме од вас!

Успешно комплетирани

Проекти со кои сме горди