Albekat-Grup-new-photos-(16)

УПРАВУВАМЕ ВО ПРЕДИЗВИЦИ!

Тесен поглед? Зафатен простор? Рокови? Дополнете слободно. Ние сакаме предизвици и го правиме она што најдобро го правиме, градејќи големо и градејќи одлично!

АЛБЕКАТ ГРУП е градежна компанија, лидер во сите области на градежната индустрија

Основана е пред две децении (2003 година), од сопственикот Алберт Ахметај, на 24-годишна возраст, со веќе собрано искуство во оваа област, прво во Грција – Кардиста, и рапидно го зголеми и го прошири обемот и обемот на својата активност во Северна Македонија и во Албанија како АлбекатГруп ДООЕЛ, Скопје и Албекатгруп ШПК, Тирана

Денес, нашиот тим се состои од над 300 професионалци, од кои 25 се високо квалификувани инженери и експерти. Дополнително, имаме долгорочна и успешна соработка со подизведувачи што доведоа уште еден високо квалификуван тим од 150 луѓе за нашите проекти.

Заработивме репутација и признание на пазарите во кои работиме, како што се изградба на индустриски, јавни и станбени згради, комплекси, мостови, тунели и повеќе.

Нашите приоритети на компанијата се обука за и квалитет на имплементација, безбедност на вработените, обука и квалификации на персоналот, како и правилноста на односите со нашите клиенти и партнери.

Сектори во кои работиме

Водени од сонот за активно учество во социо-технолошкиот развој на земјата и водени од нашиот интегритет, основни вредности и напорна работа, ние прераснавме во мултинационална градежна компанија што служи сектори како што се:

Брзо. Безбедно. Квалитетно.

Квалитетот на нашите услуги е целосно фокусиран на исполнување на потребите на нашите клиенти

Ние учиме детали за вашите барања, а нашиот пристап управуван од клиенти ја води секоја од нашите одлуки.

0 +
Комплетирани проекти
0 +
Години во бизнисот
0 +
Држави каде оперираме
0 %
Задоволни клиенти
Albekat-Grup-new-photos-(22)
Albekat-Grup-new-photos-(29)

Ајде да градиме заедно

Посветени на извонредност и задоволство на клиентот и обезбедување на најдобра средина за раст на нашите вработени, АлбекатГруп прави доверлив градежен партнер Привлекувајќи ги најдобрите проекти и најдобрите луѓе во индустријата, правиме разлика во светот, обезбедувајќи исклучително искуство и врвен квалитет за нашите клиенти.

0
Тим од професионалци
0
Тим инженери и експерти

Успешно комплетирани

Проекти со кои сме горди