Skip to content

Ајде да разговараме за вашите проекти со нашиот тим

Главна канцеларија

Васил Главинов бр. 3 - Скопје, С. Македонија

Работно време

Пон - Пет: 08:00 - 16:00 часот

Телефон

(+389) 23 111 221

Емаил

info@albekat-grup.com